Algemene voorwaarden

 1. Deze actie wordt georganiseerd door ABN AMRO Bank N.V. (ABN AMRO)
 2. Deze voorwaarden zijn van toepassing op deze actie.
 3. De actie start bij livegang van de website abnamro.nl/talentstage
 4. De actie loopt tot donderdag 25 augustus 2016, 23:59 uur.
 5. Om mee te kunnen doen aan de actie moet je een filmpje van 15 seconden uploaden waarin jouw talent naar voren komt. Overige informatie is te vinden op: abnamro.nl/talentstage
 6. Je maakt kans op een aantal minuten podiumtijd op het ABN AMRO Podium op zondagmiddag 28 augustus 2016 op de Uitmarkt (locatie Museumplein) in Amsterdam als je een video van je talent upload op de website abnamro.nl/talentstage en hier stemmen voor werft via social media gedurende de actieperiode. De 3 winnaars worden gekozen door een jury bestaande uit Karin Bloemen, Frans de Vries van De Vries Producties en ABN AMRO. De jury kiest 2 winnaars uit de top 10 van de video’s met de meeste stemmen en mag 1 wildcard uitdelen uit alle inzendingen en daarvoor kiezen uit alle video’s.
 7. De jury en ABN AMRO behouden zich het recht voor om inzending te verwijderen van de site en niet te laten mee dingen voor een prijs.
 8. U kunt uw prijs niet inruilen voor een ander cadeau of voor geld. 
 9. De video’s zullen door ABN AMRO alleen gebruikt worden voor deze actie rondom de Uitmarkt en niet worden ingezet voor andere commerciële doeleinden, met uitzondering van de video’s van de drie winnaars. Deze kunnen ingezet worden op de communicatie kanalen van ABN AMRO ten tijde en na afloop van de Uitmarkt 2016.
 10. Alle ingezonden video’s worden tijdens de uitmarkt vertoond op het scherm van de ABN AMRO Talent Stage. Je geeft daarvoor toestemming door deelname aan deze actie.
 11. ABN AMRO is niet aansprakelijk voor door een deelnemer geleden verlies of schade, die te maken heeft met het deelnemen aan de actie.
 12. Iedere deelnemer kan slechts eenmaal deelnemen aan de actie.
 13. Een exemplaar van deze actievoorwaarden kunt u opslaan op uw computer om later nog eens na te lezen.
 14. ABN AMRO zal de gegevens die de deelnemer verstrekt alleen gebruiken voor deze actie. De e-mailadressen worden maximaal twee keer gebruikt en worden niet opgeslagen voor commerciële doeleinden of met derden gedeeld voor dat doeleinde. De telefoonnummers worden uitsluitend gebruikt voor het bereiken van de winnaars en worden niet opgeslagen voor commerciële doeleinden of met derden gedeeld voor dat doeleinde.
 15. Bij vragen of opmerkingen over deze site mag je contact opnemen door een mail te sturen naar vraag@abnamrotalentstage.nl